divendres, 28 de desembre del 2007

d'estrena

Divendres, 28 de desembre. Acabo de crear el meu bloc i en aquests casos la gent acostuma a fer una declaració d'intencions. Som-hi doncs!

La veritat, encara no tinc una idea clara de com serà aquest espai... ja veurem. Però sembla que si no tens un bloc no ets ningú i jo no volia començar l'any sense identitat.

Sigui com sigui, vull que serveixi com a punt de trobada de tots els amics i coneguts que tinc escampats pels cinc continents (suposo que 6 si comptem l'Antàrtida!!! i sí, conec gent que s'ha refugiat entre pingüins i foques!).

Tema idioma, ni de conya em dedicaré a traduir tots els textos, dependrà del tema, o senzillament del meu humor, trobareu textos en català, espanyol, francès, anglès, italià o...

I sobre els continguts, algunes cròniques, anècdotes, i sobretot fotos de viatges i escapades...

Bé, bon any nou a tothom! (bonne année, happy new year, buon anno nuovo, ein gutes neues Jahr, bla, bla, bla...)

1 comentari:

Uter.Dijon ha dit...

Salut! C'est vraiment formidable que tu commences a ecrire un blog...c'est un bon excercise pour moi de "decrypter?" les histoires en catalan! C'est vraiment qu'il semble que tu n'es personne si tu n'as pas de blogue de nos jours!

C'est bizarre...aux Etats-Unis ils nous enseignent qu'il y a sept continents dans le monde, pas six! Mais quel est le continent de plus? Est-ce que vous considerez l'Europe et l'Asie comme un continent, ou l'Amerique du Nord et l'Amerique du Sud ensemble comme un continent??

J'attends avec impatience lire tes histoires pleines d'humour et de sagesse!

--Evan