dilluns, 5 de desembre de 2011

Tardor de trios (musicals) - Jukebox the Ghost a DC

És ben sabut que Washington DC no és la ciutat amb més activitat cultural de la costa est, però buscant, buscant, sempre hi ha alguna cosa a fer, i amb una mica de sort, fem algun descobriment musical.

Dijous passat van venir (o tornar? el grup es va formar a DC) Jukebox the Ghost. Sopar ben d'hora, a les set de la tarda obren portes, i no ens volem perdre els dos grups taloners: Deleted Scenes i Spinto Band, aquest darrer, especialment recomanable.
Dues hores llargues més tard, puntuals, a dos quarts de deu (el local es diu 9.30), els tres dalt de l'escenari, plens d'energia, i el públic amb ganes de passar-s'ho bé, els seus concerts són coneguts pel bon humor, les bromes i la complicitat entre els membres del grup i el públic. Havien preparat una entrada triomfal, però el piano no està endollat, rialles, i tornem a començar.
Nit de dijous, no es pensaven pas que omplirien, la sala de concert, no està plena de gom a gom, però fa força patxoca. Repassen els temes del darrer disc, bromes entre cançó i cançó, entonem les tornades, sembla que el concert s'està a punt d'acabar, i arriba el que ja és un clàssic: els bisos en forma de versions de temes conegudíssims (però que ben sovint no formen part de la discografia que la majoria del públic tenim a casa). Doncs això ;)


Jukebox the Ghost "I Love You Always Forever" (Donna Lewis Cover) from John Ashby on Vimeo.


A les onze del vespre ja som fora, tornem a casa amb les piles ben carregades, l'endemà és divendres i toca matinar.