dimarts, 14 de setembre de 2010

renàixer

Correus, missatges, manifestacions massives, comentaris al feisbuc, twitter, i molt més. Ja no sé si per plaer, per ganes, o per fer-vos callar a tots... reactivem el jotambetincunbloc.

Ara des de Washington DC, a hora de la costa est, des de terres americanes, però amb el mateix esperit de sempre: compartir nous descobriments, manternir-vos al dia de les meves aventures i desventures, i obrir un espai (un altre!) per dir-hi la vostra.

Doncs res, la vida a Washington és... curiosa, molt americana, la veritat. Els primers dies anava mirant a tort i a dret, perquè tot em recordava un decorat de cinema. Després de tres setmanes ja estic força adaptada, i fins i tot accepto el cafè en gots de plàstic, crec que aquesta és la prova definitiva.

Suposo que una de les primeres coses que crida l'atenció és que el Renaixement (el de Leonardo & Co.) va passar de llarg d'aquesta part de l'Atlàntic, i això es nota. Les ciutats no estan fetes a proporció humana sinó... no sé... a proporcions automobilístiques. Les distàncies són enormes, i passejant pels carrers et sents força formigueta. De tant en tant els carrers s'allarguen o escurcen sense avisar i llavors em faig un fart d'arribar increïblement tard o d'hora als llocs.

Si no tens cotxe, per anar al super, depenent d'on vius, has d'agafar la motxilla, la cantimplora, el sac de dormir, la lot, i apa, expedició a la recerca de queviures. Per no parlar dels comerços especialitzats, que molt sovint estan als afores, en grans centres comercials. Però bé, així s'aprèn a ser previsor, que sempre va bé....

5 comentaris:

Marc ha dit...

Ja tocava!!! :D

SM ha dit...

Seguirem amb interès l'aventura americana!

Albert ha dit...

Ja que estas en un decorat de cinema, mira si trobes on es el lloc en que paguen el sou als actors i els extres

Alba ha dit...

Albert,

Just al costat d'on me'l paguen a mi. Que tinc unes "condicions laborals de cine" :P és de domini públic que a la uni paguen sempre molt bé! :)

Mª Dolors Lopez ha dit...

Esperem molt il•lusionats les teves noticies i desitgem que tot et vagi molt be amb aquesta nova vida que estàs iniciant.