divendres, 29 d’agost de 2008

des de la capital del gore-tex

Doncs aixö, que ja sóc a Islændia i aprofito el teclat per reinventar algunes normes d´ortografia catalana.

De moment he vist poca cosa, perö tot pinta molt bé. A la llista de coses espectaculars fetes ja puc afegir un vol en avioneta entre volcans i glaciars.

Islændia és molt maco. La gent simpætica, una mica freda, i amb les idees clares, perö molt amable i tranquil.la. Crec que el fet de viure en una illa fa que tot s´ho prenguin amb més calma, aquí les muntanyes són enormes, perö les distæncies i la poplació forða reduides. I bé, el tema de les aigues termals tranquilitza a tothom. Avui, he anat a una "piscina termal", com una piscina de les nostres, exterior, perö amb diferents espais, cada un amb l´aigua a una temperatura diferent. L´aigua la treuen directament de sota terra, i la barregen amb aigua freda per aconseguir la temperatura que volen. Resultat: hom acaba amb el cos submergit a 48 graus, el cap fora, a 8, i el termostat intern intentant no tornar-se mico!

8 graus. 8 graus, núvols, pluja i molt de vent. El meu nou company de viatge és un gorro de llana que me´l poso al matí després de dutxar- me i no em trec fins l´hora d´anar a dormir. No fa mal temps, perö fa fred, i aquí la gent va abrigada. Així que jo, en un exercici de mimetisme, faig el mateix.

Demæa, probablement, caða fotogræfica de balenes! :)

1 comentari:

dEb ha dit...

Ostres!! Què foques: balenes!! Veuràs balenes!!! I jo aquí, un altre cop amb l'ordinador... Quina enveja! Ja he baixat a la realitat. Pot ser per això m'en recordo dels meravellosos penjadors que vols per a casa. A veure si entre foto i foto, pots pasar-me una foto d'ells, que aquest dissabte toca Ikea ;)
Si tot va bé, trobaràs una persona més a casa quan arribis.
Aprofita molt aquest viatje, encara que ja sé que no cal dir-t'ho.
Fins aviat!